Élelmiszerbiztonság és HACCP tanácsadás

Miért Válasszon engem?

Több éve foglalkozok főleg élelmiszeres vállalkozások működéséhez szükséges dokumentációk elkészítésével, tanácsadással (HACCP,  oktatások stb.), emellett jól ismerem a különböző hatóságok (ÁNTSZ, Állategészségügy, Fogyasztóvédelem, Munkavédelem stb.) elvárásait, jogszabályi követelményeket. Vallom, hogy a legmagasabb színvonalat nyújtom ügyfeleimnek, precíz, pontos, naprakész tanácsadást adok, hogy ügyfeleim tisztán átlássák mik az előírások, követelmények. A kiváló minőség fenntartásához fontosnak tartom, hogy minden partneremmel szorosan együttműködjek az üzletnyitástól kezdve a tartós működésig.

Mikro, kis- és középvállalkozásoknak is egyaránt kínálok széleskörű üzletnyitási, higiénia tanácsadást  az egyéni igényeket figyelembe véve. Minden esetben személyes konzultáció útján mérem fel az aktuális üzletet, legyen az kereskedelem, vendéglátás vagy élelmiszeripar. A személyes találkozás alkalmával részletesen átbeszéljük az egységre vonatkozó szabályokat egészen az apró részletekig, így a dokumentáció felmérés egyúttal egy helyszíni tanácsadásnak is megfelel.

Keményen dolgozom

Alaposan és lelkiismeretesen végzem munkámat, mindig azon vagyok, hogy az ügyfelek a tőlem elvárt módon a maximális információkat megkapják.

Minden időben

Munkaidőben egy napon visszahívom Önt, és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adok.

7/12 Elérhetőség

A hét minden napján elérhető vagyok 8-20 óráig.

Megbízhatóság és pontosság

Kiemelten figyelek minden munka során: Megbeszélt időpontra, pontosan érkezni és betartani a határidőket. Igényes és precíz dokumentálást biztosítok. Barátságos, lelkiismeretes hozzáállás. Kiemelt szempont a megbízhatóság minden tekintetben.

Ingyenes felmérés

Keressen bizalommal, ingyenes felméréssel állok rendelkezésre.

Árak

Mindig hosszútávú kapcsolat kialakítására törekszem ezért, széles körű szaktudás, megbízhatóság, és kedvező árak jellemeznek.

Élelmiszerbiztonság és HACCP tanácsadás

Vegye fel velem a kapcsolatot

Munkaidőben egy napon belül visszahívom, és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adok.

0670 6381500